Връщане на стока

Може да върнете поръчаната от Вас стока в срок от 14 дни от датата на закупуване. Четиринадесетдневният срок за връщане важи както за физически, така и за юридически лица, закупили онлайн техника от сайта simtech.bg. Потребителят трябва да уведоми Second.Simtech.bg в писмен вид, че се отказва от направената покупка без да дължи неустойка в рамките на 14 дни от датата на получаване на продукта.
Върнатата стока трябва да бъде в оригинална опаковка и пълна окомплектовка (аксесоари, упътвания, дискове, ръководства, транспортни кашони), включително транспортна опаковка, с приложена оригинална гаранционна карта и копие на платежен документ.
Стоката следва да бъде без следи от употреба, без драскотини, наранявания, охлузвания, токов удар и други външни белези по корпуса и екрана. За лаптопи, нетбуци, таблети, смартфони – стоката трябва да е със защитни найлонови покрития около дисплея, клавиатурата и капака, ако е имало такива. За употребяваната техника – да бъде във вида в, който е получена от клиента.
Оригиналната опаковка трябва да е здрава, да не е разкъсана, надраскана или повредена.
Транспортните разходи за връщане на стока без причина, са за сметка на клиента.
При закупуване на няколко идентични продукта се позволява връщане на само 1 бройка разопакован продукт. Останалите ще бъдат приети само и единствено, ако всички кутии/опаковки са оригинални и не е повредена тяхната цялост;
Second.Simtech.bg си запазва правото да откаже връщането на продукти от клиенти, които злоупотребяват с използването на тази услуга.

За да върнете закупената техника, моля попълнете поставения в комплекта документ „Формуляр за връщане на стоката“ и следвайте инструкциите описани в него. Документът може да бъде изтеглен и от тук:

Формуляр за връщане на стока