Безплатна доставка

Поръчаните онлайн стоки се доставят на посочения от купувача адрес или в офис на куриер, от куриерска фирма избрана от Simtech.bg. Доставката е безплатна за територията на Република България независимо от цената на стоката. Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 3 работни дни (в зависимост от наличността в склада и дестинацията на клиента).

Пратките се доставят от Понеделник до Петък между 09.00 и 18.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриерската фирма по предварително определен от тях график. Клиентът се задължава да осигури достъп или оторизирано лице, което да приеме и да заплати (при необходимост) поръчаната стоак. Ако клиентът (или оторизираното от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя.

Simtech.bg или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят обстоятелства, които да попречат изпълнението на доставката. Поръчаната техника ще бъде подобаващо опакована, заедно с придружаващите я документи (платежен документ и гаранционна карта).